Stránky

8. 7. 2010

Lanka v kulturnom dome v NSV

1. Termin
!!! 06.11.2010 !!! od 06:00 v Kulturnom dome Nesvady.

2. Hry na hranie (hlasovanie doplnim)
\\\HRY Z KOMENTAROV///
Hlavne hry:
CoD:UO, CS1.6, Half-Life,

Odveci hry:
Doom3, CS:S, Starcraft, DotA, Company of Heroes, L4D, CoD5, Warcraft 3, Unreal Tournament,

3. Zakazy
- alkohol, drogy (bez srandy a bez pardonu)
- repraky (po konzultacii sa udeluju vinimky - zriedkave)
- bolo mi povedane, ze jedlo a pitie sa moze konzumovat iba vo vestibule... nie STRIKTNE, ale prosim dodrziavat.
- nosit vlastne switche, routre, gateway-e, access pointy, (a kombinacie horeuvedenych)

Bude to znova prenajate na moje meno a ked tam bude niekto robit bordel, pripadne neuposluchne priamy povel/rozkaz, moze si zbalit veci a ist. Este mu aj poplatok vratim. Kludne. A ked sa nieco pokazi/rozbije, tak sa to bude na mieste riesit ci sa to bude platit samostatne alebo spolocne.
A hlavne by bolo dobre si tam nepokazit meno, lebo riaditelovi kulturaku sa pacime, a mieni nam povolovat lanky... takze bacha na disciplinu! OK?! ok.

4. Vseobecne info/postrehy/pokyny/len tak
A este vseobecne info, ktore budem opakovat ako stara pokazena gramofonova platna:
- poplatok 3€
- doneste VSETKO co mate nazvys/viete doniest (mys, klavesnica, lan kable, el. kable, sluchatka,...) (lebo sa zvykne stat ze niekto si nieco niekde zabudne...)
- VSETKY! veci si oznacte: fixka, lepka, farebna izolacna paska...
- jedlo sa da kupit (cez den) v Jednote (cca 200m)
- ked treba niekomu odvoz, spomenut do komentarov

Kapacitne tam je 60 stolikov... ale elektrickych zasuviek tam je iba cca 8? 10?... a sietovych prostriedkov iste nebudeme mat dost... extremny pripad bude podla mna cca 30 ludi...
Este vec!: takato lanka v kulturaku sa bude robit MAX! 4-5x do roka! t.j. cca stvrt rocne.

Dobre... ak som na nieco zabudol, pripomente mi, dopisem to sem.

Vidime sa na lanke!

13 komentárov:

Jayrro Chocholusik povedal(a)...

1. nemam konretny termin, ale volno si relativne viem vybavit hocikedy. prisposobim sa.

2. HRY: CoD:UO, CS:S/1.6, Half Life, pripadne doom 3 ale odporucal by som jedine CoD:UO. aj na tom je tazke sa dohodnut ktoru mapku a ktory mod.

3. som ochotny sa prisposobit a dodrziavat to.

4.ked sa zaklada server, mali by sa nastavit body/cas po ktorom ide nova mapka.striedat aj mod hry(deathmatch, team deathmatch, CTF...), jaj a este zakazat VOTE.

Scooby povedal(a)...

1. okrem taborov hocikedy, ale navrhujem niekedy v období po mládežníckom tábore...

2. CoDUO, Starcraft, HL a bol by som aj za tie vicom spominane prestavky konkretne by sa mohla dať DotA, Company of Heroes alebo L4D...

3. no problem

4. suhlas s jayrrom...poplatok by mal podla mna kazdy zaplatit hned jak dojde na lanku...a asi uz budem mat cez najblizsiu lanku k dispozici auto takze kto potrebuje odvoz, tak viem zabezpecit...a nick som si zmenil pre zmenu =)

Masťo povedal(a)...

-termin po mladeznickom tabore...ale tam su uz len dva vikendy tak nie je iste ze kazdemu to vyjde...
-hry by som dal klasicky: volanie povinnosti, nacht dem untoten (toto sa nemoze prekladat...tak ma byt :D), hviezdne remeslo! (to sme davno nehrali), vojnove remeslo, nerealny turnaj, zanechani 4 mrtvy.
-zakazy to je no comment...
-upozornujem ostatnych ze na dalsej lanke bude novy switch 24 miestny...takze kazdy sa bude zapajat na jedno miesto, tak si prosim vas neneste 1 metrove sietov kable!

muLd3R povedal(a)...

1. termin po mladeznickom tabore... fakt by bolo dobre keby ste si to vedeli zariadit aspon na jeden z tych dvoch vikendov.

2. cod:uo, CS1.6 na dalsej lanke povinne hlavne preto lebo bude rozbehany novy server. samozrejme moze byt UT a musi byt DotA.

3. na dalsej lanke bude kazdy povinne jest vonku. s pitim az tak velmi nesuhlasim :P ale som ochotny o tom diskutovat :)

4. poplatok sedi, ale mensia zmena. bol zakupeny novy switch (gigabitovy 24 portovy) takze nikto nenosi switche routre ani podobne somariny. sietove kable uz Vico nebude ochotny nosit nazvys (nie ze by bol lenivy ale preco sa on ma starat o Vas - nehovoriac o tom ze nie vzdy sa vsetko vrati) takze kazdy si donesie SVOJ sietovy kabel FUNKCNY. ak takyto sietovy kabel nemate tak do najblizsej LANky kontaktujte Vica alebo mna. s radostou Vam dame/spravime kabel s ktorym mozete prist na LANku aby tym odpadla potreba vlacit 10kg tasku s kablami.

no a na koniec: kazdy pride s vybavenim ktore je kompletne (to znamena ze si doneste vsetko co budete potrebovat k hraniu na lanke). nie ze niekto pride ze "ale ja nemam napajaci kabel/lozisko do ventilatora a podobne hluposti. ked si donesiete pocitac tak se vsim vsudy!

oriwel42 povedal(a)...

1. Tiez som nazoru ze az po tabore! Ale potrebujem to vediet dost v prestihu pretoze planujem navstevu do LM a na lanku odtial niekoho donesiem :O tak aby sa nestalo ze mi zavolate stredu ze piatok je Lanka !!! Inak to je asi v pohode :)

2. CoD:UO, CS1.6, UT, HL. Paci sa mi navrh s prestavkami kedy sa moze hrat DOTA :P

3. Absolutne suhlasim so vsetkym ibaze PIT NEBUDEM CHODIT DO VESTIBULU !!! a ak s tym je preoblem radsej nebudem celu lanku pit :) A repraky by som vôbec nepovolil !!! Je to zbytocne otravne pocuvat inych hru (navyse sa to ozyva vo velkom priestore) a ked povolis jednu vinimku tak by si mal aj druhu :/

4. 3€ je velmi dobra cena na to ake priestory mame k dispozici :) S tym novym sposobom nosenia si kablov suhlasim ale mozno by som to pozmenil. Kto nema kabel nech si priprvi 2€ ako zalohu a den vopred nech si zapozicia kabel u niekoho kto ma !!! Myslim ze tak by sa aj kable vratili povodnim majitelom a Vico by nemusel trepat taku tasku s vecami :)

Masťo povedal(a)...

repraky by som vyriesil tak ze nech si donesie len vico alebo niekto fakt normalny co nebude pustat blbosti. keby sme chceli pocuvat hudbu alebo nieco...zvykne s tym byt sranda...ale nech ten dotycny ma aj sluchatka lebo pocas hry treba.
ked niekto nema tak sa daju pozicat podla mna...peto sa na kazdej lanke pyta ci niekto nechce...ako zvycjne nikto nechce a potom pocujem palovu dotu vkuse :D

Decider povedal(a)...

1.hoci aj kedy po tabore to jest 15.08.2010 21:30-†

2.spolocne:COD:UO,Dota,Half-Life
a chcel by som potom mensinovo:aoc,starcraft,coh,commandos,L4D,CoD4,more a este vela inich,

3.dobre

4.dobre

oriwel42 povedal(a)...

Dodávam ku starému komentu, že moja izolacná páska ktorou som si ož označil všetky moje veci je žltta. TZ že keď niekto bude mať označene veci žlttou páskou tak tým pádom sú moje. VŠETKY A BEZ PARDÓNU !

Vico povedal(a)...

lol jake privlastnenie... :P

Masťo povedal(a)...

velmi bola dobra...ale zas sa to posralo tym ze skocila

oriwel42 povedal(a)...

Aj podla mna bola skvela :)
Inak podla mna by mohla byt Lanka aspon kazdy druhy alebo treti mesiac.
Co vy na to ? Bolo by ich rocne viac a ani by neboli tak na husto za sebou :P

Vico&Ludi povedal(a)...

ale one... to je pruser organizovat/vybavovat/balit veci atd... teda aspon pre mna. Velmi dobre sa aj mne drvilo, tolko som sa smial ze teraz mi tyzden nebude treba sa smiat :)

ale podla mna tak raz za rocne obdobie je to vhodne. Cize uz teraz treba organizovat na jar, aj z toho hladiska je to dobre ze ludia maju cas sa pripravit. Sice aj teraz neprisli vsetci co slubili, ale nevadi, lebo aj tak bola dobra. Ale s predstihom sa aj lahsie vybavuje, a aj lahsie pripravuje.

Anonymný povedal(a)...

zdravim, zaujalo ma že na lanke hrate coduo a ono tie nesvady ani nemam daleko, nikdy som ovas nepočul a to hram coduo a ostane serie od 2005, hrate aj cez net? napr. gamepark.cz alebo cez rozne ip adresy?

Čo je LAN párty?

Viem, že taký laici nie ste, ale keď sa nás dá nájsť cez google :D tak je to tu
Je to len pre anglicky hovoriacich ľudí...čítal som si to a je to celkom sranda.